Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

501-min.jpg

We zijn weer gestart!


Maandag 18 en woensdag 20 mei hebben we na een stop van 2 maanden weer leden mogen verwelkomen in het zwembad! Tegen de verwachting van velen in, mogen zwembaden weer open om te sporten. Uiteraard in aangepaste vorm, waarbij de geldende richtlijnen in acht worden genomen. Zo is er een Coronaverantwoordelijke die erop toeziet dat iedereen vanaf 13 jaar zich aan de 1,5 meter afstand houdt, zijn de banen anders ingedeeld en is er alleen een mogelijkheid om snel om te kleden, zonder dat de douches geopend zijn.
Toch was iedereen blij om er weer in te mogen springen! Een enkeling moest toegeven dat het stiekem wat tegenviel, omdat de conditie iets weggezakt was. Daarom zijn we blij dat we op deze manier toch weer wekelijks onze baantjes mogen zwemmen tot aan de zomerstop.
Waar de opkomst onder onze seniorleden maandag toch nog iets voorzichtig was, zagen we dat woensdag de extra brede banen bijna vol zaten met het maximaal toegestane aantal. Aanstaande zondag is het de beurt aan de wedstrijdgroep, zodat zij hun conditie op peil kunnen houden voor het volgende wedstrijdseizoen.

Dank voor jullie medewerking en graag tot ziens in het zwembad!

Sponsoren

Guulke Eten & Drinken

Zoeken