Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

502-min.jpg

Rabobank Clubsupport actie 2020!

Beste leden en ouders van jeugdleden!

Alle Rabobankleden krijgen vanaf maandag 5 oktober 2020 bericht van de Rabobank dat ze hun stem kunnen uitbrengen op een van de verenigingen of stichtingen die zich hebben aangemeld voor de Rabobankactie.

Samen groots, samen doen en samenwerken zijn thema’s in Nederweert. Ondersteund door Rabobank Clubsupport.

Samenwerken: 3 verenigingen slaan de handen in elkaar!

Na een succesvolle samenwerking in 2019 hebben dezelfde drie organisaties elkaar weer gevonden in de sponsoractie Rabobank ClubSupport 2020. Scouting Nederweert, Reddingsbrigade Nederweert en KinderVakantieWerk Nederweert werken samen om de eigen leden op te roepen om de Rabobank stemmen te verdelen onder deze 3 verenigingen. Samen Groots!

Let op! Dit jaar ontvangt u geen stemkaart via de post of mail. Elk Rabobank lid kan stemmen door met je Raboscanner in te loggen op de website: www.rabobank.nl/clubsupport. Uw stem uitbrengen kan tot 25 oktober.

Steunt u Reddingsbrigade Nederweert, Kindervakantiewerk Nederweert en Scouting Nederweert? U kunt in totaal vijf stemmen verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 organisaties. Wij waarderen het enorm als u aan deze verenigingen denkt.

Doelen van besteding voor 2021 van bovengenoemde verenigingen zijn:

Reddingsbrigade Nederweert – Voorbereiding, uitwerking en uitvoering van een sportieve (jeugd)ledenactiviteit 2021 te Rosmalen. Weekend lang voor alle jeugdleden een uitstapje met wateractiviteiten.

Scouting Nederweert – Ook in deze coronatijd wil Scouting Nederweert graag haar activiteiten zo goed als mogelijk blijven organiseren. Om sommige spellen op een veilige en verantwoorde manier te organiseren wil Scouting Nederweert uitbreiding van haar spelmateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan XXL spellen zoals een doolhof of mens-erger-je-niet in het groot of Ninja touw om fijn buiten te klimmen en te klauteren."

Kindervakantiewerk Nederweert – KVW wil de schoolgaande jeugd van Nederweert weer een spetterende week in 2021 bezorgen.

Extra verzoek: promoot de sponsoractie Rabobank Clubsupport ook bij familieleden, buren, collega’s en andere kennissen om hun stem uit te brengen op bovengenoemde verenigingen. Nog beter zou zijn om ze even te helpen bij het stemmen. Denk hierbij vooral aan de personen die minder begaan zijn met werken op de computer.

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw uitgebrachte stem en steun!!!!!

Reddingsbrigade Nederweert, Scouting Nederweert & KinderVakantieWerk Nederweert